Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Fantastic 2

Op 20-11-2023 is Fantastic 2 te Sint-Gillis-Waas (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 719637555. De (hoofd)activiteit van Fantastic 2 is overige persoonlijke diensten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Fantastic 2
Plaats:
Sint-Gillis-Waas
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
719637555
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Overige persoonlijke diensten
Nevencode
Haarverzorging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kerkstraat 12
9170 Sint-Gillis-Waas
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
20-11-2023
719637555
Uitspraak faillissement op 20-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: FANTASTIC 2 VOF KERKSTRAAT(SGW) 12, 9170 SINT-GILLIS-WAAS. Handelsactiviteit: Haarverzorging Ondernemingsnummer: 0719.637.555 Referentie: 20230510. Datum faillissement: 20 november 2023. Rechter Commissaris: MARC SPELIER. Curators: MARIE-LAURE DE SMEDT, ROOMSTRAAT 40, 9160 LOKEREN- marie-laure.desmedt@advocatenkantoor-desmedt.be;ANNE-MARIE LAUREYS, ROOMSTRAAT 40, 9160 LOKEREN anne-marie.laureys@advocatenkantoor-desmedt.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE SMEDT MARIE-LAURE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland