Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Wurx

Op 21-11-2023 is Wurx te Kortrijk (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 808972773. De (hoofd)activiteit van Wurx is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Wurx
Plaats:
Kortrijk
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
808972773
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Keer Der Vlamingenstr 2
8500 Kortrijk
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-11-2023
808972773
Uitspraak faillissement op 21-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: WURX BV KEER DER VLAMINGENSTRAAT(KOR) 2, 8500 KORTRIJK. Handelsactiviteit: Overige techn. testen en toetsen - Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen - Loodgieterswerk Ondernemingsnummer: 0808.972.773 Referentie: 20230366. Datum faillissement: 21 november 2023. Rechter Commissaris: JOHAN VEYS. Curator: RANDALL HUYSENTRUYT, DEKEN CAMERLYNCKLAAN 85, 8500 KORTRIJK- randall.huysentruyt@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HUYSENTRUYT RANDALL.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland