Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Comak Suleyman

Op 23-11-2023 is Comak Suleyman te Leuven (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 842492510. De (hoofd)activiteit van Comak Suleyman is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Comak Suleyman
Plaats:
Leuven
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
842492510
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in tabaksproducten in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Diestsestraat 202
3000 Leuven
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
23-11-2023
842492510
Uitspraak faillissement op 23-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: COMAK SULEYMAN, VITAL DECOSTERSTRAAT 50/302, 3000 LEUVEN, geboren op 15/11/1989 in DIGARBEKIR (TURKIJE). Handelsactiviteit: krantenwinkel Ondernemingsnummer: 0842.492.510 Referentie: 20230302. Datum faillissement: 23 november 2023. Rechter Commissaris: WILLY GILS. Curator: JOHAN MOMMAERTS, BRUSSELSESTEENWEG 62, 3000 LEUVEN- johan.mommaerts@lovius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MOMMAERTS JOHAN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland