Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Broeckaert Jonas

Op 22-11-2023 is Broeckaert Jonas te Dendermonde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 795743062. De (hoofd)activiteit van Broeckaert Jonas is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Broeckaert Jonas
Plaats:
Dendermonde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
795743062
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Grootzand 152
9200 Dendermonde
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
22-11-2023
795743062
Uitspraak faillissement op 22-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: BROECKAERT JONAS, GROOTZAND (GRE) 152, 9200 DENDERMONDE, geboren op 04/08/2003 in ZOTTEGEM. Handelsactiviteit: Detailhandel in vlees en vleesproducten Handelsbenaming: SLAGERIJ BROECKAERT. Ondernemingsnummer: 0795.743.062 Referentie: 20230514. Datum faillissement: 22 november 2023. Rechter Commissaris: FREDDY DE SCHRIJVER. Curator: TINEKE VAN WEYENBERG, FRANZ COURTENSSTRAAT 2, 9200 DENDERMONDE- tineke.van.weyenberg@advocatenweb.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 22/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 29 december 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN WEYENBERG TINEKE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland