Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Dlz

Op 23-11-2023 is Dlz te Wemmel (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 778237532. De (hoofd)activiteit van Dlz is posterijen en koeriers.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dlz
Plaats:
Wemmel
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
778237532
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Posterijen en koeriers
Nevencode
Overige posterijen en koeriers
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Place Lieutenant Graff 15
1780 Wemmel
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
23-11-2023
778237532
Uitspraak faillissement op 23-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: DLZ BV LT. GRAFFPLEIN 15, 1780 WEMMEL. Handelsactiviteit: overige posterijen en koeriers Ondernemingsnummer: 0778.237.532 Referentie: 20231259. Datum faillissement: 23 november 2023. Rechter Commissaris: JORIS DE FRE. Curator: DOMINIQUE CLAES, MECHELSESTEENWEG 12/6, 2000 ANTWERPEN 1- dominiqueclaes@legant.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: CLAES DOMINIQUE.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland