Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Harlophe Tom

Op 21-11-2023 is Harlophe Tom te Turnhout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 716974114. De (hoofd)activiteit van Harlophe Tom is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Harlophe Tom
Plaats:
Turnhout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
716974114
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Isolatiewerkzaamheden
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Taeymanslaan 53
2300 Turnhout
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-11-2023
716974114
Uitspraak faillissement op 21-11-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: HARLOPHE TOM, DORP 8, 2250 OLEN, geboren op 24/10/1982 in AARSCHOT. Handelsactiviteit: REINIGINGSWERKEN Handelsbenaming: HT-REINIGINGEN Uitbatingsadres: DORP 8, 2250 OLEN Ondernemingsnummer: 0716.974.114 Referentie: 20230352. Datum faillissement: 21 november 2023. Rechter Commissaris: FRÉDÉRIC DE VEL. Curator: BART MANNAERT, GERHEIDEN 66, 2250 OLEN- info@profius.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/11/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 2 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MANNAERT BART.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland