Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement La Capucina Import

Op 21-12-2023 is La Capucina Import te Tervuren (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 400620787. De (hoofd)activiteit van La Capucina Import is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
La Capucina Import
Plaats:
Tervuren
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
400620787
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in dranken, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapellestraat 95
3080 Tervuren
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
21-12-2023
400620787
Uitspraak faillissement op 21-12-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Leuven RegSol Ondernemingsrechtbank Leuven. Opening van het faillissement van: LA CAPUCINA IMPORT NV KAPELLESTRAAT 95, 3080 TERVUREN. Handelsactiviteit: groothandel in dranken, algemeen assortiment Ondernemingsnummer: 0400.620.787 Referentie: 20230339. Datum faillissement: 21 december 2023. Rechter Commissaris: PAUL VAN DEN EYNDE. Curators: JACQUES ARNAUTS-SMEETS, HERSELTSESTEENWEG 5, 3200 AARSCHOT- jacques@rubiconlaw.be;GUNTHER PEETERS, HERSELTSESTEENWEG 5, 3200 AARSCHOT- gunther@rubiconlaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/12/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 januari 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARNAUTS-SMEETS JACQUES.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland