Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Medisch Centrum Sanos

Op 09-04-2024 is Medisch Centrum Sanos te Wondelgem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 783862047. De (hoofd)activiteit van Medisch Centrum Sanos is menselijke gezondheidszorg.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Medisch Centrum Sanos
Plaats:
Wondelgem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
783862047
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Gezondheids- en welzijnszorg
Hoofdcode
Menselijke gezondheidszorg
Nevencode
Overige menselijke gezondheidszorg, n.e.g.
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vroonstalledries 58A
9032 Wondelgem
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-04-2024
783862047
Uitspraak faillissement op 9-4-2024.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: MEDISCH CENTRUM SANOS VZW VROONSTALLEDRIES 58/A, 9032 WONDELGEM. Handelsactiviteit: / Ondernemingsnummer: 0783.862.047 Referentie: 20240224. Datum faillissement: 9 april 2024. Rechter Commissaris: DIRK VAN SCHIL. Curator: BERNARD DE MEYER, ZUIDSTATIONSTRAAT 34-36, 9000 GENT- bernard.demeyer@vaneeghem.com. Voorlopige datum van staking van betaling: 09/04/2024 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 mei 2024. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE MEYER BERNARD.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland