Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Jp Gray & Associes

Op 09-09-2013 is Jp Gray & Associes te Louvain-La-Neuve (Waals-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 810516063. De (hoofd)activiteit van Jp Gray & Associes is financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Jp Gray & Associes
Plaats:
Louvain-La-Neuve
Provincie:
Waals-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
810516063
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Financiële instellingen
Hoofdcode
Financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen
Nevencode
Verstrekken van hypothecair krediet
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Place De L'universite 16
1348 Louvain-La-Neuve
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
09-09-2013
810516063
Uitspraak faillissement op 09/09/2013.
 
Rechtbank van koophandel te Brussel Opening van het faillissement op dagvaarding van : JP GRAY & ASSOCIES GCV, PLACE DE L'UNIVERSITE 16, 1348 LOUVAIN-LA-NEUVE. Faillissementsnummer : 20131889. Datum faillissement : 09/09/2013. Handelsactiviteit : import-export. Ondernemingsnummer : 0810.516.063. Rechter-Commissaris : M. DE SCHREVEL. Curator : Mr. AUSTRAET, LUC, COMMANDANT LOTHAIRELAAN 14, 1040 BRUSSEL. Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van 30 dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, Waterloolaan 70, te 1000 Brussel. Stelt de datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen vast op woensdag 16/10/2013. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (onder meer de borgen van de gefailleerde), kunnen hiervan ter griffie een verklaring neerleggen overeenkomstig artikel 72ter van de faillissementswet. Voor eensluidend uittreksel : de hoofdgriffier, J.-M. Eylenbosch.(Pro deo)
Historie
Datum
Ondernemingsnummer
Handelsnaam
Er is historische data beschikbaar. Log in om deze gegevens te kunnen raadplegen.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland