Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Van Canneyt Stefaan Katrien

Op 02-05-2017 is aan Van Canneyt Stefaan Katrien te St-Laureins (Oost-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 648466180. De (hoofd)activiteit van Van Canneyt Stefaan Katrien is vervaardiging van dranken.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Van Canneyt Stefaan Katrien
Plaats:
St-Laureins
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
648466180
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van dranken
Nevencode
Vervaardiging van gedistilleerde dranken door distilleren, rectificeren en mengen
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Kerkstraat 30
9988 St-Laureins
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
02-05-2017
648466180
Opschorting toegekend tot 04 juli 2017.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent, zitting derde kamer d.d. 2 mei 2017, werd de procedure gerechtelijke reorganisatie van de heer Stefaan VAN CANNEYT, handel drijvende onder de benaming VACAS , wonende te 9988 Waterland-Oudeman, Kerkstraat 30, met ondernemingsnummer 0648.466.180, met voornaamste handelsactiviteit cafés en bars, met als doelstelling het bekomen van een collectief akkoord, open verklaard en de duur van opschorting bepaald op drie maanden, namelijk tot en met 04 juli 2017. Bepaalt dat gestemd zal worden over het reorganisatieplan op de zitting van de derde kamer van dinsdag 27 juni 2017, om 14 uur, in zittingszaal 2.6 van het gerechtsgebouw te 9000 Gent, Opgeëistenlaan 401/E. Bevestigt de aanwijzing van de heer Firmin Bulté, rechter in handelszaken, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd rechter (e-mailadres : firminbulte@gmail.com). Voor eensluidend uittreksel : de griffier, (get.) M. GELDOF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland