Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Vervaeke - Matton

Op 04-01-2022 is aan Vervaeke - Matton te Wevelgem (West-Vlaanderen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 425876223. De (hoofd)activiteit van Vervaeke - Matton is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Vervaeke - Matton
Plaats:
Wevelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
425876223
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schrijnwerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Nijverheidslaan 20
8560 Wevelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-01-2022
425876223
Opschorting toegekend tot 04/05/2022.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk Opening van de gerechtelijke reorganisatie van : VERVAEKE-MATTON BV, NIJVERHEIDSLAAN 20, 8560 WEVELGEM. Handelsactiviteit : het aankopen, verkopen, importeren, exporteren, inrichten en herstellen van verwarmings- en sanitaire installaties. Ondernemingsnummer : 0425.876.223. Datum uitspraak : 04/01/2022. Referentie : 20210015 (GRP) --- rolnummer ondernemingsrechtbank : Q/21/0016. Onderwerp van de procedure : gerechtelijke reorganisatie door overdracht onder gerechtelijk gezag. Gedelegeerd rechter : Paul DE POOT - met e-mailadres : paul@dux.be Gerechtsmandataris : Johan VYNCKIER, advocaat te 8510 MARKE (KORTRIJK), Engelse Wandeling 74 N met e-mailadres : advocaten@vy-us.be Einddatum van de opschorting : 04/05/2022.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland