Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Centrale Taxi Leuven

Op 07-01-2016 is Centrale Taxi Leuven te Leuven (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Leuven failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 545865025. Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Centrale Taxi Leuven
Plaats:
Leuven
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
545865025
Rechtbank:
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Mechelsestraat 16
3000 Leuven
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
07-01-2016
545865025
Uitspraak faillissement op 7 januari 2016.
 
Rechtbank van koophandel Leuven Rechtbank van koophandel Leuven. Opening van het faillissement, dagvaarding, van : CENTRALE TAXI LEUVEN BVBA, MECHELSESTRAAT 16, 3000 LEUVEN. Referentie : 7997. Datum faillissement : 7 januari 2016. Handelsactiviteit : exploitatie van taxi's Ondernemingsnummer : 0545.865.025 Curator : Mr VAN ERUM ELS, ENGELANDSTRAAT 61, 3290 DIEST. Voorlopige datum van staking van betaling : 07/01/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven, Vaartstraat 5, 3000 Leuven. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen : 23 februari 2016. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel : WILLY COOSEMANS
Historie
Datum
Ondernemingsnummer
Handelsnaam
Er is historische data beschikbaar. Log in om deze gegevens te kunnen raadplegen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland