Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement De Baere Koen

Op 16-07-2020 is De Baere Koen te Knokke-Heist (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 877019956. De (hoofd)activiteit van De Baere Koen is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
De Baere Koen
Plaats:
Knokke-Heist
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
877019956
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
F. Mosselmanstraat 733
8300 Knokke-Heist
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-07-2020
877019956
Uitspraak faillissement op 16-7-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: DE BAERE KOEN, FERDINAND MOSSELMANSTRAAT 7/BUS 33, 8300 KNOKKE-HEIST, geboren op 09/07/1985 in GENT. Handelsactiviteit: EETGELEGENHEDEN MET BEPERKTE BEDIENING Handelsbenaming: DE BAERE DE BUURTWINKEL Uitbatingsadres: FORELSTRAAT 46, 9000 GENT Ondernemingsnummer: 0877.019.956 Referentie: 20200108. Datum faillissement: 16 juli 2020. Rechter Commissaris: JAN DAUW. Curator: HANS WEYTS, DAMPOORTSTRAAT 5, 8310 BRUGGE- hans@dwl-advocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/07/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 augustus 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: WEYTS HANS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland