Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Di Prima Constructions

Op 13-10-2020 is Di Prima Constructions te Groot-Bijgaarden (Vlaams-Brabant) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 877424782. De (hoofd)activiteit van Di Prima Constructions is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Di Prima Constructions
Plaats:
Groot-Bijgaarden
Provincie:
Vlaams-Brabant
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
877424782
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Algemene bouw van residentiële gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Pastoor Cooremansstraat 3
1702 Groot-Bijgaarden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-10-2020
877424782
Uitspraak faillissement op 13-10-2020.
 
Nederlandstalige ondernemingsrechtbank Brussel RegSol Ondernemingsrechtbank Brussel. Opening van het faillissement van: DI PRIMA CONSTRUCTIONS BV PASTOOR COOREMANSSTRAAT 3, 1702 GROOT-BIJGAARDEN. Handelsactiviteit: bouwwerkzaamheden Handelsbenaming: BV Ondernemingsnummer: 0877.424.782 Referentie: 20200474. Datum faillissement: 13 oktober 2020. Rechter Commissaris: JORIS VAN DEN BRUEL. Curator: Frans DE ROY, WOLSTRAAT 19/21, 1000 BRUSSEL 1- info@deroylaw.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/10/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 18 november 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DE ROY Frans.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland