Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Niba Julius Suh

Op 06-03-2023 is Niba Julius Suh te Saint-Gilles (Brussel) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 535543730. De (hoofd)activiteit van Niba Julius Suh is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Niba Julius Suh
Plaats:
Saint-Gilles
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
535543730
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Apotheken
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Chaussee De Waterloo 208
1060 Saint-Gilles
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
06-03-2023
535543730
Uitspraak faillissement op 6-3-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: JULIUS SUH NIBA XAVIERE, HOOGSTRAAT 95/11, 9472 IDDERGEM, geboren op 04/08/1968 in MBEBELI BAFUT, KAMEROEN. Handelsactiviteit: Apotheken Ondernemingsnummer: 0535.543.730 Referentie: 20230112. Datum faillissement: 6 maart 2023. Rechter Commissaris: DIRK NEVENS. Curators: BJÖRN GOESSENS, CENTRUMLAAN 175, 9400 NINOVE- bjorn.goessens@telenet.be;RUDY COBBAERT, BRUSSELSESTEENWEG 88, 9400 NINOVE- rudy.cobbaert@telenet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/09/2022 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 14 april 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GOESSENS BJÖRN.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht

Faillissement? Hulp van een advocaat
donderdag, 29 februari

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland