Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Vrije Mens & Recht

Op 03-10-2023 is Vrije Mens & Recht te Ingelmunster (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 788957913. De (hoofd)activiteit van Vrije Mens & Recht is openbaar bestuur en defensie; verplichte sociale verzekeringen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vrije Mens & Recht
Plaats:
Ingelmunster
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
788957913
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Openbaar bestuur, overheidsdiensten en verplichte sociale verzekeringen
Hoofdcode
Openbaar bestuur en defensie; verplichte sociale verzekeringen
Nevencode
Overige activiteiten met betrekking tot justitie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Oostrozebekestraat 239
8770 Ingelmunster
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
03-10-2023
788957913
Uitspraak faillissement op 3-10-2023.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: VRIJE MENS & RECHT VZW OOSTROZEBEKESTRAAT 239, 8770 INGELMUNSTER. Handelsactiviteit: zonder vermelding van activiteit in Kruispuntbank van Ondernemingen Ondernemingsnummer: 0788.957.913 Referentie: 20230310. Datum faillissement: 3 oktober 2023. Rechter Commissaris: JOHAN VEYS. Curator: TIM DIERYNCK, STATIONSSTRAAT 82A/0001, 8860 LENDELEDE- tim@advocaatdierynck.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/10/2023 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 november 2023. Voor eensluidend uittreksel: De curator: DIERYNCK TIM.
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland