Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Karlie Flamingo

Op 08-11-2016 is Karlie Flamingo te Herentals (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 429777108. De (hoofd)activiteit van Karlie Flamingo is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Karlie Flamingo
Plaats:
Herentals
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
429777108
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in akkerbouwproducten en veevoeders, algemeen assortiment
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Diamantstraat 8/337
2200 Herentals
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
08-11-2016
429777108
Uitspraak faillissement op 8-11-2016.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement, op dagvaarding, van: KARLIE FLAMINGO NV, DIAMANTSTRAAT 8/337, 2200 HERENTALS. Referentie: 20160351. Datum faillissement: 8 november 2016. Handelsactiviteit: AKKERBOUWPRODUCTEN EN VEEVOEDERS Ondernemingsnummer: 0429.777.108 Curatoren: Mr DEVOS NOEL, DIESTSEWEG 155, 2440 GEEL; Mr NAULAERTS GEERT, DIESTSEWEG 155, 2440 GEEL. Voorlopige datum van staking van betaling: 08/11/2016 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis, ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout, de Merodelei 11-13, 2300 Turnhout. Datum voor de neerlegging van het eerste proces-verbaal van verificatie van schuldvorderingen: 20 december 2016. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Verstraelen.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland