Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

 

Faillissement Taxi Noir

Op 12-07-2017 is Taxi Noir te Hasselt (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 874475091. De (hoofd)activiteit van Taxi Noir is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Taxi Noir
Plaats:
Hasselt
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
874475091
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Catering
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bedrijfsstraat 10
3500 Hasselt
Toon op kaart
Publicaties
Datum
Kenmerk
12-07-2017
874475091
Uitspraak faillissement op 12-7-2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: TAXI NOIR BVBA, BEDRIJFSSTRAAT 10, 3500 HASSELT. Referentie: 20170219. Datum faillissement: 12 juli 2017. Handelsactiviteit: TAXIDIENST Ondernemingsnummer: 0874.475.091 Curatoren: Mr LIBENS DANIEL, BEEKSTRAAT 26, 3800 SINT-TRUIDEN; Mr ODEURS PAUL, LUIKERSTEENWEG 19, 3800 SINT-TRUIDEN; Mr BYVOET ANDRE, Leopoldplein 25 BUS 1, 3500 HASSELT. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/06/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 23 augustus 2017. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: Drik VAN DER GOTEN
Beschikbare documenten
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Uitgelicht


Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland