Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lannau Geert Leon

Op 30-11-2017 is Lannau Geert Leon te Zottegem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 738364295. De (hoofd)activiteit van Lannau Geert Leon is vervoer te land en vervoer via pijpleidingen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lannau Geert Leon
Plaats:
Zottegem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
738364295
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Vervoer en opslag
Hoofdcode
Vervoer te land en vervoer via pijpleidingen
Nevencode
Exploitatie van taxi's
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Velzekestraat 16
9620 Zottegem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-11-2017
738364295
Uitspraak faillissement op 30-11-2017.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: LANNAU GEERT, VELZEKESTRAAT 18, 9620 ZOTTEGEM, geboortedatum en -plaats: 24 maart 1974 ZOTTEGEM. Referentie: 20170113. Datum faillissement: 30 november 2017. Handelsactiviteit: exploitatie taxi's Handelsbenaming: TAXI GEERT Ondernemingsnummer: 0738.364.295 Curator: Mr VAN DEN BERGHE Carla, Hoogstraat 38, 9700 OUDENAARDE. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/11/2017 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 november 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: I. Verheyen, griffier
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland