Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Schrijn- En Dakwerken Van Limbergen Tom

Op 29-01-2018 is Schrijn- En Dakwerken Van Limbergen Tom te Dendermonde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 473899438. De (hoofd)activiteit van Schrijn- En Dakwerken Van Limbergen Tom is houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Schrijn- En Dakwerken Van Limbergen Tom
Plaats:
Dendermonde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
473899438
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Houtindustrie en vervaardiging van artikelen van hout en van kurk, exclusief meubelen; vervaardiging van artikelen van riet en van vlechtwerk
Nevencode
Zagen en schaven van hout
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Zandstraat 1
9200 Dendermonde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-01-2018
473899438
Uitspraak faillissement op 29-1-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: SCHRIJN - EN DAKWERKEN VAN LIMBERGEN TOM BVBA, ZANDSTRAAT (APP) 1, 9200 DENDERMONDE. Referentie: 20180045. Datum faillissement: 29 januari 2018. Handelsactiviteit: schrijnwerk Ondernemingsnummer: 0473.899.438 Curator: Mr BAILLON PHILIPPE, NOORDLAAN 172/1, 9200 DENDERMONDE. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/01/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 maart 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, K. Blanckaert.
29-01-2018
473899438
Mededeling.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Faillissement van: SCHRIJN - EN DAKWERKEN VAN LIMBERGEN TOM BVBA Geopend op 29 januari 2018 Referentie: 20180045 Datum vonnis: 5 maart 2018 Ondernemingsnummer: 0473.899.438 Terugbrenging van de datum van staking van betaling op 29 juli 2017 Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, K. Blanckaert.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland