Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Drag &Amp; Drop It

Op 01-02-2018 is Drag &Amp; Drop It te Wetteren (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 650534953. De (hoofd)activiteit van Drag &Amp; Drop It is reparatie van computers en consumentenartikelen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Drag &Amp; Drop It
Plaats:
Wetteren
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
650534953
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Overige dienstverlening
Hoofdcode
Reparatie van computers en consumentenartikelen
Nevencode
Reparatie van computers en randapparatuur
Vestigingen / adressen
Soort
Adres
Vestigingsadres:
Oude Laarnsesteenweg 2
9230 Wetteren
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-02-2018
650534953
Uitspraak faillissement op 1-2-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: DRAG & DROP IT BVBA, OUDE LAARNSESTEENWEG 2, 9230 WETTEREN. Referentie: 20180057. Datum faillissement: 1 februari 2018. Handelsactiviteit: verkoop van it gerelatgerde goederen & diensten Ondernemingsnummer: 0650.534.953 Curator: Mr BAILLON PHILIPPE, NOORDLAAN 172/1, 9200 DENDERMONDE. Voorlopige datum van staking van betaling: 02/01/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 maart 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, S. Van Engelgem
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland