Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vercaemer.G

Op 27-02-2018 is Vercaemer.G te Sint-Jans-Molenbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 645816892. De (hoofd)activiteit van Vercaemer.G is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vercaemer.G
Plaats:
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
645816892
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Schilderen van gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Louis Corhay 48
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
27-02-2018
645816892
Uitspraak faillissement op 27-2-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: VERCAEMER.G, LOUIS CORHAYSTRAAT 48, 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK. Referentie: 20180128. Datum faillissement: 27 februari 2018. Handelsactiviteit: schilderwerken Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0645.816.892 Curator: Mr TEINTENIER LIEVE, SYLVAIN DUPUISLAAN 217, 1070 BRUSSEL 7. Voorlopige datum van staking van betaling: 27/02/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 april 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De afg.-griffier, K. Nevens
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland