Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Heider Group

Op 06-03-2018 is Heider Group te Sint-Jans-Molenbeek (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 846424671. De (hoofd)activiteit van Heider Group is terbeschikkingstelling van personeel.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Heider Group
Plaats:
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
846424671
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Terbeschikkingstelling van personeel
Nevencode
Andere vormen van arbeidsbemiddeling
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bls Louis Mettewie 95/7
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
06-03-2018
846424671
Uitspraak faillissement op 6-3-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement, dagvaarding, van: HEIDER GROUP, LOUIS METTEWIELAAN 95/7, 1080 SINT-JANS-MOLENBEEK. Referentie: 20180132. Datum faillissement: 6 maart 2018. Handelsactiviteit: industriele reiniging Handelsbenaming: BVBA Ondernemingsnummer: 0846.424.671 Curator: Mr LAGROU SYLVIA, JOZEF VAN ELEWIJCKSTRAAT 86, BUS 6, 1853 STROMBEEK-BEVER. Voorlopige datum van staking van betaling: 06/03/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 11 april 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De afg.-griffier, K. Nevens
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland