Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Drukkerij Lannoo

Op 29-03-2018 is Drukkerij Lannoo te Zedelgem (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 446203661. De (hoofd)activiteit van Drukkerij Lannoo is drukkerijen, reproductie van opgenomen media.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Drukkerij Lannoo
Plaats:
Zedelgem
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
446203661
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Drukkerijen, reproductie van opgenomen media
Nevencode
Overige drukkerijen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Snellegemsestraat 23
8210 Zedelgem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
29-03-2018
446203661
Uitspraak faillissement op 29-3-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende. Opening van het faillissement, op aangifte (bekentenis) (art. 11 FW), van: DRUKKERIJ LANNOO NV, SNELLEGEMSESTRAAT 23, 8210 ZEDELGEM. Referentie: 20180059. Datum faillissement: 29 maart 2018. Handelsactiviteit: DRUKKERIJ EN BINDERIJ Handelsbenaming: DRUKKERIJ LANNOO Uitbatingsadres: SNELLEGEMSESTRAAT 23, 8210 ZEDELGEM Ondernemingsnummer: 0446.203.661 Curator: Mr VROMBAUT ALEX, GERARD DAVIDSTRAAT 46 BUS 1, 8000 BRUGGE. Voorlopige datum van staking van betaling: 29/03/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 7 mei 2018. De personen die zich persoonlijk zeker hebben gesteld voor de gefailleerde (zoals o.m. de personen die zich borg hebben gesteld) kunnen hiervan een verklaring ter griffie neerleggen (art. 72bis en 72ter Fail.W.). Voor eensluidend uittreksel: De griffier, H. Crombez.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland