Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Nord Africain

Op 14-06-2018 is Nord Africain te Antwerpen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 883254581. De (hoofd)activiteit van Nord Africain is sport, ontspanning en recreatie.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Nord Africain
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
883254581
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Cultuur, sport en recreatie
Hoofdcode
Sport, ontspanning en recreatie
Nevencode
Activiteiten van voetbalclubs
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Duinstraat 8
2060 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
14-06-2018
883254581
Uitspraak faillissement op 14-6-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Opening van het faillissement, dagvaarding, van : NORD AFRICAIN VZW, 2060 ANTWERPEN, DUINSTRAAT 8. Datum faillissement : 14 juni 2018. Ondernemingsnummer : 0883.254.581. Curator : Francis Van Mechelen, Mechelsesteenweg 136, 2018 Antwerpen. E-mail : fvanmechelen@antwerp-dim.be Activiteit : culturele, educatieve en sportieve activiteiten organiseren. Voorlopige datum van staking van betaling : 14 juni 2018. Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be : op 13 juli 2018. Voor eensluidend uittreksel : de curator Francis VAN MECHELEN.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland