Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Da Silva Francisco

Op 21-08-2018 is Da Silva Francisco te Saint-Josse-Ten-Noode (Brussel) door de rechtbank in Brussel failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 546466128. De (hoofd)activiteit van Da Silva Francisco is diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Da Silva Francisco
Plaats:
Saint-Josse-Ten-Noode
Provincie:
Brussel
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
546466128
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Diensten in verband met gebouwen; landschapsverzorging
Nevencode
Overige reiniging van gebouwen; industriële reiniging
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Rue Des Deux Tours 58
1210 Saint-Josse-Ten-Noode
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-08-2018
546466128
Uitspraak faillissement op 21-8-2018.
 
Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel RegSol Rechtbank van koophandel Brussel. Opening van het faillissement van: DA SILVA FRANCISCO, TWEETORENSTRAAT 58, 1210 SAINT-JOSSE-TEN-NODE, geboren op 14/08/1970 in PORTUGAL. Handelsactiviteit: industriele reiniging Ondernemingsnummer: 0546.466.128 Referentie: 20180449. Datum faillissement: 21 augustus 2018. Rechter Commissaris: INGRID CLAES. Curator: Thierry VAN DOOSSELAERE, KLOOSTERDREEF 7, 1000 BRUSSEL 1- thierry@vandoosselaere.be. Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 26 september 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DOOSSELAERE Thierry.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland