Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Lero

Op 30-08-2018 is Lero te Sint-Martens-Latem (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628800520. De (hoofd)activiteit van Lero is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Lero
Plaats:
Sint-Martens-Latem
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628800520
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kortrijksesteenweg 181
9830 Sint-Martens-Latem
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
30-08-2018
628800520
Uitspraak faillissement op 30-8-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: LERO COMM.V. KORTRIJKSESTEENWEG 181, 9830 SINT-MARTENS-LATEM. Handelsactiviteit: discotheken, dancings e.d Ondernemingsnummer: 0628.800.520 Referentie: 20180280. Datum faillissement: 30 augustus 2018. Rechter Commissaris: PAUL VAN HOUTTE. Curator: KRIS VAN CANEGHEM, BURGSTRAAT 122, 9000 GENT- kris@canen.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 30/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN CANEGHEM KRIS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland