Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Schurmans Regine

Op 04-09-2018 is Schurmans Regine te Sint-Truiden (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 874194781. De (hoofd)activiteit van Schurmans Regine is ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Schurmans Regine
Plaats:
Sint-Truiden
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
874194781
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Informatie en communicatie
Hoofdcode
Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten
Nevencode
Computerconsultancy-activiteiten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Guvelingenlaan 5
3800 Sint-Truiden
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
04-09-2018
874194781
Uitspraak faillissement op 4-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: SCHURMANS REGINE, GUVELINGENLAAN 5, 3800 SINT-TRUIDEN, geboren op 13/06/1973 in SINT-TRUIDEN. Handelsactiviteit: advies, consultancy voor bedrijven in ICT Ondernemingsnummer: 0874.194.781 Referentie: 20180170. Datum faillissement: 4 september 2018. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curators: ANDRE GERKENS, STATIONLAAN 45, 3740 BILZEN- andre.gerkens@belisius.be;SOPHIE BIJLOOS, STATIONLAAN 45, 3740 BILZEN- s.bijloos@advocatenbl.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/08/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 16 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GERKENS ANDRE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland