Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vishandel Charly

Op 20-09-2018 is Vishandel Charly te Harelbeke (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 648940391. De (hoofd)activiteit van Vishandel Charly is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vishandel Charly
Plaats:
Harelbeke
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
648940391
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Gentsestraat 82
8530 Harelbeke
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-09-2018
648940391
Uitspraak faillissement op 20-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Kortrijk. Opening van het faillissement van: VISHANDEL CHARLY VOF GENTSESTRAAT 82, 8530 HARELBEKE. Handelsactiviteit: Verkopen van vis op openbare markten Ondernemingsnummer: 0648.940.391 Referentie: 20180221. Datum faillissement: 20 september 2018. Rechter Commissaris: DIRK COUSSEE. Curator: RANDALL HUYSENTRUYT, DEKEN CAMERLYNCKLAAN 85, 8500 KORTRIJK- randall.huysentruyt@skynet.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 6 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HUYSENTRUYT RANDALL.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland