Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement B&Amp;B Cranes

Op 16-10-2018 is B&Amp;B Cranes te Maasmechelen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 652939365. De (hoofd)activiteit van B&Amp;B Cranes is groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
B&Amp;B Cranes
Plaats:
Maasmechelen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
652939365
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groothandel en handelsbemiddeling, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Industrielaan 82/3
3630 Maasmechelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
16-10-2018
652939365
Uitspraak faillissement op 16-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: B&B CRANES BVBA INDUSTRIELAAN (M) 82, 3630 MAASMECHELEN. Handelsactiviteit: groothandel in gereedschapswerktuigen Ondernemingsnummer: 0652.939.365 Referentie: 20180214. Datum faillissement: 16 oktober 2018. Rechter Commissaris: MARCEL VANSTIPHOUT. Curators: TOM ARTS, JAARBEURSLAAN 19, 3600 GENK- tom.arts@paqt.be;GEERT RENIERS, JAARBEURSLAAN 19, 3600 GENK- geert.reniers@paqt.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 16/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 27 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: ARTS TOM.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland