Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Elgi Management

Op 17-09-2018 is Elgi Management te Wervik (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 550425114. De (hoofd)activiteit van Elgi Management is activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Elgi Management
Plaats:
Wervik
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
550425114
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Activiteiten van hoofdkantoren; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer
Nevencode
Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Westmolenstraat 2
8940 Wervik
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
17-09-2018
550425114
Uitspraak faillissement op 17-9-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Ieper. Opening van het faillissement van: BVBA ELGI MANAGEMENT WESTMOLENSTRAAT 2, 8940 WERVIK. Handelsactiviteit: management Uitbatingsadres: WESTMOLENSTRAAT 2, 8940 WERVIK Ondernemingsnummer: 0550.425.114 Referentie: 20180031. Datum faillissement: 17 september 2018. Rechter Commissaris: A. VAN DEN BERGHE. Curator: E. VERMANDERE, 4DE REG. KARABINIERSSTRAAT 18, 8980 ZONNEBEKE- eva.vermandere@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 17/09/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 31 oktober 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERMANDERE E..
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland