Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement La Bouillabaisse

Op 18-10-2018 is La Bouillabaisse te Blankenberge (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 696728729. De (hoofd)activiteit van La Bouillabaisse is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
La Bouillabaisse
Plaats:
Blankenberge
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
696728729
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met volledige bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Weststraat 5
8370 Blankenberge
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
18-10-2018
696728729
Uitspraak faillissement op 18-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge RegSol Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Brugge. Opening van het faillissement van: LA BOUILLABAISSE BVBA WESTSTRAAT 5, 8370 BLANKENBERGE. Handelsactiviteit: EETGELEGENHEID MET VOLLEDIGE BEDIENING Handelsbenaming: LA BOUILLABAISSE Uitbatingsadres: WESTSTRAAT 5, 8370 BLANKENBERGE Ondernemingsnummer: 0696.728.729 Referentie: 20180208. Datum faillissement: 18 oktober 2018. Rechter Commissaris: ELISABETH VANDER STICHELE. Curators: BRECHT MICHELS, DIKSMUIDSE HEIRWEG 126, 8200 BRUGGE- brecht.michels@leeward.be;CHRISTOF DUPON, PASTORIJSTRAAT 93, 8750 03 ZWEVEZELE- info@advocaatdupon.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 18/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 28 november 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MICHELS BRECHT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland