Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Trans League Parts

Op 22-10-2018 is Trans League Parts te Oostende (West-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 553733012. De (hoofd)activiteit van Trans League Parts is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Trans League Parts
Plaats:
Oostende
Provincie:
West-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
553733012
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handelsbemiddeling en groothandel in motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Metselaarsstraat 53
8400 Oostende
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
22-10-2018
553733012
Uitspraak faillissement op 22-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oostende Bij vonnis van 22/10/18, van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Oostende, werd BVBA TRANS LEAGUE PARTS, Metselaarsstraat 53, doch aldaar vertrokken, OOSTENDE, met ondernemingsnummer 0553.733.012, en met handelsactiviteit handelsbemiddeling en groothandel in motorfietsen en delen en toebehoren van motorfietsen, op dagvaarding failliet verklaard. Voorlopige datum van staking van betalingen : op 22/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen : binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be : 24/12/2018 Rechter-Commissaris : de heer Peter SIMONS. Curator : Mr. Christine VERMEIRE, advocaat, te Oostende, Groendreef 8, e-mail : christine.vermeire@advocaat.be.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland