Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Ag Transport

Op 25-10-2018 is Ag Transport te Kalmthout (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 406161368. De (hoofd)activiteit van Ag Transport is verhuur en lease.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Ag Transport
Plaats:
Kalmthout
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
406161368
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Verhuur en lease
Nevencode
Verhuur en lease van vrachtwagens en overige motorvoertuigen (> 3,5 ton)
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapellensteenweg 67
2920 Kalmthout
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
25-10-2018
406161368
Uitspraak faillissement op 25-10-2018.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: AG TRANSPORT BVBA KAPELLENSTEENWEG 67, 2920 KALMTHOUT. Handelsactiviteit: groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal Ondernemingsnummer: 0406.161.368 Referentie: 20180975. Datum faillissement: 25 oktober 2018. Rechter Commissaris: PHILIP VAN GESTEL. Curator: JAN LODEWIJK MERTENS, ALICE NAHONLEI 74, 2900 SCHOTEN- jan.mertens@mertensdeleur.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 25/10/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 21 december 2018. Voor eensluidend uittreksel: De curator: MERTENS JAN LODEWIJK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland