Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Nieuwenhove Johan

Op 26-11-2018 is Van Nieuwenhove Johan te Aalst (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 734279805. De (hoofd)activiteit van Van Nieuwenhove Johan is rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Nieuwenhove Johan
Plaats:
Aalst
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
734279805
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Rechtskundige en boekhoudkundige dienstverlening
Nevencode
Boekhouders en boekhouders-fiscalisten
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kleistraat 6
9320 Aalst
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-11-2018
734279805
Uitspraak faillissement op 26-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Dendermonde. Opening van het faillissement van: VAN NIEUWENHOVE JOHAN, KLEISTRAAT 6, 9320 EREMBODEGEM, geboren op 23/12/1956 in AALST. Handelsactiviteit: boekhouders en fiscalisten Ondernemingsnummer: 0734.279.805 Referentie: 20180536. Datum faillissement: 26 november 2018. Rechter Commissaris: PETER JANS. Curators: ALBERT COPPENS, PARKLAAN 101, 9300 AALST- albert.coppens@advocoppens.be;ANNELEEN COPPENS, PARKLAAN 101, 9300 AALST- anneleen.coppens@advocoppens.be. Co-Curator: INGEBORG VAN GAEVER, MECHELSESTEENWEG 95, 9200 DENDERMONDE- Voorlopige datum van staking van betaling: 26/05/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 4 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: COPPENS ALBERT.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland