Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dirk Gregoor

Op 26-02-2019 is Dirk Gregoor te Bilzen (Limburg) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 865748655. De (hoofd)activiteit van Dirk Gregoor is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dirk Gregoor
Plaats:
Bilzen
Provincie:
Limburg
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
865748655
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Loodgieterswerk
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kieleberg 13
3740 Bilzen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-02-2019
865748655
Uitspraak faillissement op 26-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Tongeren. Opening van het faillissement van: DIRK GREGOOR BVBA KIELEBERG 13, 3740 BILZEN. Handelsactiviteit: elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen Ondernemingsnummer: 0865.748.655 Referentie: 20190063. Datum faillissement: 26 februari 2019. Rechter Commissaris: LEOPOLD LOWETTE. Curators: MARK HUYGEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- mark@huygenadvocaten.be;MARTINE CLAESEN, MAASTRICHTERPOORT 13, 3740 BILZEN- martine@huygenadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 19/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 9 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: HUYGEN MARK.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland