Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Madereel Peter Francois

Op 21-02-2019 is Madereel Peter Francois te Deurne (Antwerpen) (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 628309778. De (hoofd)activiteit van Madereel Peter Francois is gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Madereel Peter Francois
Plaats:
Deurne (Antwerpen)
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
628309778
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Gespecialiseerde bouwwerkzaamheden
Nevencode
Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Bisschoppenhofln 413B3
2100 Deurne (Antwerpen)
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
21-02-2019
628309778
Uitspraak faillissement op 21-2-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: MADEREEL PETER, BISSCHOPPENHOFLAAN 0413, 2100 DEURNE (ANTWERPEN), geboren op 12/01/1965 in ANTWERPEN. Handelsactiviteit: PLAATSEN VAN BEHANG EN VLOERBEDEKKING EN WANDBEKLEDING VAN ANDERE MATERIALEN Handelsbenaming: WOONINRICHTERS MADEREEL PETER Ondernemingsnummer: 0628.309.778 Referentie: 20190187. Datum faillissement: 21 februari 2019. Rechter Commissaris: JEAN-PIERRE VANDENDRIES. Curator: BRUNO SCHOENAERTS, AMERIKALEI 31, 2000 ANTWERPEN 1- b.schoenaerts@advocaat.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 21/02/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 april 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: SCHOENAERTS BRUNO.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland