Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Dtd Bouw

Op 23-05-2019 is Dtd Bouw te Schoten (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 650763892. De (hoofd)activiteit van Dtd Bouw is bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Dtd Bouw
Plaats:
Schoten
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
650763892
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Bouwnijverheid
Hoofdcode
Bouw van gebouwen; ontwikkeling van bouwprojecten
Nevencode
Algemene bouw van residentiële gebouwen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Braamstraat 105B/1
2900 Schoten
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
23-05-2019
650763892
Uitspraak faillissement op 23-5-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Antwerpen. Opening van het faillissement van: DTD BOUW BVBA BRAAMSTRAAT 105B/1, 2900 SCHOTEN. Handelsactiviteit: algemene bouw van residentiële gebouwen Ondernemingsnummer: 0650.763.892 Referentie: 20190572. Datum faillissement: 23 mei 2019. Rechter Commissaris: MANU VAN EUPEN. Curator: MARC GROSS, VAN EYCKLEI 20, 2018 ANTWERPEN 1- marcgross@mgcdb.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 23/05/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 19 juli 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: GROSS MARC.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland