Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Van Lievenoogen Peter

Op 13-08-2019 is Van Lievenoogen Peter te Kluisbergen (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 767264456. De (hoofd)activiteit van Van Lievenoogen Peter is vervaardiging en assemblage van motorvoertuigen, aanhangwagens en opleggers.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Van Lievenoogen Peter
Plaats:
Kluisbergen
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
767264456
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging en assemblage van motorvoertuigen, aanhangwagens en opleggers
Nevencode
Vervaardiging van elektrische en elektronische benodigdheden voor motorvoertuigen
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Berchemstraat 179
9690 Kluisbergen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
13-08-2019
767264456
Uitspraak faillissement op 13-8-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Oudenaarde. Opening van het faillissement van: VAN LIEVENOOGEN PETER, BERCHEMSTRAAT 179, 9690 KLUISBERGEN, geboren op 12/01/1970 in GENK. Handelsactiviteit: VERVAARDIGING VAN ELEKTRISCHE EN ELEKTRONISCHE BENODIGDHEDEN VOOR MOTORVOERTUIGEN Ondernemingsnummer: 0767.264.456 Referentie: 20190066. Datum faillissement: 13 augustus 2019. Rechter Commissaris: JO VAN DEN DAELE. Curator: HENRI NOTTEBAERT, VOORBURG 3, 9700 OUDENAARDE- nottebaert.h@adv-vanderschelden.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 13/08/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 24 september 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: NOTTEBAERT HENRI.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland