Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Thomas Cook Retail Belgium

Op 01-10-2019 is Thomas Cook Retail Belgium te Zwijnaarde (Oost-Vlaanderen) door de rechtbank in Gent failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 412677887. De (hoofd)activiteit van Thomas Cook Retail Belgium is reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Thomas Cook Retail Belgium
Plaats:
Zwijnaarde
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
412677887
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening
Hoofdcode
Reisbureaus, reisorganisatoren, reserveringsbureaus en aanverwante activiteiten
Nevencode
Reisbureaus
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Tramstraat 67C
9052 Zwijnaarde
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
01-10-2019
412677887
Uitspraak faillissement op 1-10-2019.
 
Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent RegSol Ondernemingsrechtbank Gent, afdeling Gent. Opening van het faillissement van: THOMAS COOK RETAIL BELGIUM NV TRAMSTRAAT 67/C, 9052 ZWIJNAARDE. Handelsactiviteit: reisbureaus Ondernemingsnummer: 0412.677.887 Referentie: 20190437. Datum faillissement: 1 oktober 2019. Rechters Commissarissen: PETER VAN DEN BOSSCHE, FIRMIN BULTE, Curators: MIEKE VERPLANCKE, ZUIDSTATIONSTRAAT 34-36, 9000 GENT- mieke.verplancke@vaneeghem.com;PIETER HUYGHE, SAVAANSTRAAT 72, 9000 GENT- pieterhuyghe@kantoortorrekens.be;HANS DE MEYER, COUPURE 373, 9000 GENT- hans.de.meyer@vpdmm.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 01/10/2019 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 8 november 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VERPLANCKE MIEKE.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland