Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Cg Holdings Belgium

Op 03-02-2020 is Cg Holdings Belgium te Mechelen (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 416576891. De (hoofd)activiteit van Cg Holdings Belgium is groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Cg Holdings Belgium
Plaats:
Mechelen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
416576891
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen
Nevencode
Handel in aanhangwagens, opleggers en caravans
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Antwerpsesteenweg 167
2800 Mechelen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
03-02-2020
416576891
Uitspraak faillissement op 3-2-2020.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Mechelen. Opening van het faillissement van: CG HOLDINGS BELGIUM NV ANTWERPSESTEENWEG 167, 2800 MECHELEN. Handelsactiviteit: vervaardigen van elektromotoren en van elektrische generatoren en transformatoren Uitbatingsadres: RUE VITAL FRANÇOISSE 220, 6001 MARCINELLE Ondernemingsnummer: 0416.576.891 Referentie: 20200022. Datum faillissement: 3 februari 2020. Rechters Commissarissen: EDDY BROUWERS, FREDERIK MORTELMANS, Curators: KRIS VAN DEN BERGHEN, FREDERIK DE MERODESTRAAT 94-96, 2800 MECHELEN- info@vandenberghen.be;YVES DESUTTER, BOONHOF 24, 2890. PUURS-SINT-AMANDS- yves@advocaatdesutter.be;ELKE VAN WEERDT, TEMSESTEENWEG 2, 2880 BORNEM- vanweerdt@deadvocaterij.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 03/02/2020 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 30 maart 2020. Voor eensluidend uittreksel: De curator: VAN DEN BERGHEN KRIS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland