Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting Primo Cucina

Op 12-05-2017 is aan Primo Cucina te Antwerpen (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 562951673. De (hoofd)activiteit van Primo Cucina is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
Primo Cucina
Plaats:
Antwerpen
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
562951673
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met volledige bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Dageraadplaats 13
2018 Antwerpen
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
12-05-2017
562951673
Opschorting toegekend tot 12 september 2017.
 
Rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen Bij vonnis van de 22e kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, d.d. 12 mei 2017, werd de opschorting met het oog op een gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord toegekend voor een periode eindigend op 12 september 2017, aan : PRIMO CUCINA BVBA. DAGERAADPLAATS 13, 2018 ANTWERPEN I. Ondernemingsnummer : 0562.951.673. Gedelegeerd rechter : TAEYMANS, MARC. E-mail : taeymansrechter@telenet.be Het reorganisatieplan dient neergelegd te worden ter griffie uiterlijk op 4 augustus 2017. De terechtzitting over de stemming en de homologatie van dit reorganisatieplan werd bepaald op vrijdag 1 september 2017, om 10 uur, voor de 22e kamer van de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, Bolivarplaats 20/7, 2000 Antwerpen, 3e verdieping, zaal C3. De griffier, (get.) N. NAELAERTS.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
Gerelateerd nieuws
Datum
Titel
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland