Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting I.T.A.

Op 26-02-2019 is aan I.T.A. te Brecht (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 474226070. De (hoofd)activiteit van I.T.A. is vervaardiging van elektrische apparatuur.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
I.T.A.
Plaats:
Brecht
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
474226070
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Industrie
Hoofdcode
Vervaardiging van elektrische apparatuur
Nevencode
Vervaardiging van andere elektrische apparatuur
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Vaartkant Rechts 26
2960 Brecht
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
26-02-2019
474226070
Opschorting toegekend tot 26/05/2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: I.T.A. BVBA INDUSTRIEEL ONDERHOUD, STAALWERK, LEIDINGWERK VAARTKANT RECHTS 26, 2960 BRECHT. Handelsactiviteit: INDUSTRIEEL ONDERHOUD, STAALWERK, LEIDINGWERK Handelsbenaming: INDUSTRIELE TECHNISCHE ASSISTENTIE Ondernemingsnummer: 0474.226.070 Datum uitspraak: 26/02/2019 Referentie: 20190004 Onderwerp van de procedure: gerechtelijke reorganisatie door collectief akkoord Gedelegeerd rechter: JEF BOIY - met emailadres: jef_boiy@hotmail.com. Einddatum van de opschorting: 26/05/2019. Stemming van schuldeisers op: dinsdag 21/05/2019 op 10:30 in de rechtszaal van de ondernemingsrechtbank te 2300 Turnhout, de Merodelei 11-13. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Verstraelen..
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland