Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Opschorting E10 Hoeve

Op 05-03-2019 is aan E10 Hoeve te Brecht (Antwerpen) voorlopige opschorting verleend. Het ondernemingsnummer is 414321246. De (hoofd)activiteit van E10 Hoeve is eet- en drinkgelegenheden.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de opschorting
Naam:
E10 Hoeve
Plaats:
Brecht
Provincie:
Antwerpen
Status:
Opschorting
Ondernemingsnr.:
414321246
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Logies-, maaltijd- en drankverstrekking
Hoofdcode
Eet- en drinkgelegenheden
Nevencode
Eetgelegenheden met volledige bediening
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Kapelstraat 8A
2960 Brecht
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
05-03-2019
414321246
Opschorting toegekend tot 05/06/2019.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van de gerechtelijke reorganisatie van: E10 HOEVE NV KAPELSTRAAT 8A, 2960 BRECHT. Handelsactiviteit: UITBATING RESTAURANT Ondernemingsnummer: 0414.321.246 Datum uitspraak: 05/03/2019 Referentie: 20190008 Onderwerp van de procedure: Gerechtelijke reorganisatie door overdracht onder gerechtelijk gezag Gedelegeerde rechters: GUIDO GILIS - met emailadres: guy.gilis@skynet.be, HERMAN VAN BRECHT - met emailadres: herman@vanbrecht.be, Gerechtsmandatarissen: NOEL DEVOS advocaat te 2440 GEEL, DIESTSEWEG 155 - met emailadres: info@devosvde-law.be, GEERT NAULAERTS advocaat te 2440 GEEL, DIESTSEWEG 155 - met emailadres: info@devosvde-law.be, Einddatum van de opschorting: 05/06/2019. Voor eensluidend uittreksel: De Griffier, L. Peeters..
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland