Actuele informatie over faillissementen en opschortingen

Faillissement Vanhoof Luc

Op 20-11-2018 is Vanhoof Luc te Mol (Antwerpen) door de rechtbank in Antwerpen failliet verklaard. Het ondernemingsnummer is 884520036. De (hoofd)activiteit van Vanhoof Luc is detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen.
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.
Van dit dossier zijn meer gegevens beschikbaar. Klik hier om in te loggen of GRATIS te registreren.
Algemene informatie over de failliet
Naam:
Vanhoof Luc
Plaats:
Mol
Provincie:
Antwerpen
Status:
Faillissement
Ondernemingsnr.:
884520036
Rechtbank:
Branche
Soort
Omschrijving
Groep
Groot- en detailhandel; reparatie van auto’s
Hoofdcode
Detailhandel, met uitzondering van de handel in auto's en motorfietsen
Nevencode
Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels
Vestigingen / adressen
Sinds
Soort
Adres
-
Vestigingsadres:
Glaswolstraat 8
2400 Mol
Toon op kaart
Publicaties
Publicatiedatum
Kenmerk
20-11-2018
884520036
Uitspraak faillissement op 20-11-2018.
 
Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout RegSol Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Opening van het faillissement van: VANHOOF LUC, GLASWOLSTRAAT 8, 2400 MOL, geboren op 16/02/1959 in MOL. Handelsactiviteit: SLAGERIJ Ondernemingsnummer: 0884.520.036 Referentie: 20180298. Datum faillissement: 20 november 2018. Rechter Commissaris: PETER VANHERCK. Curator: EEF STESSENS, COLBURNLEI 22, 2400 MOL- eefje@colburnadvocaten.be. Voorlopige datum van staking van betaling: 20/11/2018 Datum neerlegging van de schuldvorderingen: binnen de termijn van dertig dagen te rekenen vanaf de datum van uitspraak van het vonnis in het Centraal Register Solvabiliteit via de site www.regsol.be. Neerlegging van het eerste proces-verbaal van de verificatie van de schuldvorderingen in het Centraal Register Solvabiliteit via de website www.regsol.be: op 1 januari 2019. Voor eensluidend uittreksel: De curator: STESSENS EEF.
Beschikbare documenten
Publicatiedatum
Kenmerk
Omschrijving
Type
Er zijn (nog) geen rechtbank verslagen beschikbaar.
FaillissementsDossier.be spant er zich voor in de inhoud van deze webpagina, afkomstig van openbare bronnen, regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. FaillissementsDossier.be verschaft de inhoud van de website in de staat zoals deze is ("As is"), zonder garantie of waarborg betreffende de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. FaillissementsDossier.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van FaillissementsDossier.be of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Behoudens deze disclaimer, is FaillissementsDossier.be niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

Faillissementen en opschortingen per regio


Advertising

Adverteren op deze site? Kijk hier voor uitgebreid informatie over de mogelijkheden, tarieven en formaten.


Overig

Volg het laatste nieuws en insolventies via Twitter
Volg het laatste nieuws en insolventies via Facebook
  • Binq Media B.V., Media Park, Locatie Heideheuvel H1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum, Nederland